JCI Aalborghus

Insights med Michael Brødsted


Dato og tid

Tirsdag d. 20. november 2018 kl. 17:45 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 18. november 2018 kl. 22:00

Sted

Acadal
Porsvej 2
9000 Aalborg
Denmark

Arrangør

JCI Aalborghus
Joakim Brader
+45 26665353
lp@jci-aalborghus.dk

Så står den på Insights igen, og denne gang får vi glæde af at få Michael Brødsted på besøg. Det er en god mulighed for at få din første insightsprofil, få lavet en ny der er mere relevant, eller få mere indsigt i din nuværende. Det er også et interessant møde for folk der ikke vil have en insightsprofil endnu, men som er interesseret i hvad det er. 

Insights er et godt værktøj til bedre at forstå andre mennesker.
Hvorfor gør de som de gør? Hvorfor er de måske noget anderledes end dig?

Det er også et rigtigt godt værktøj til at forstå og arbejde med dig selv.

Du kan deltage, hvis du enten har en Insights personlighedsprofil i forvejen eller bestiller en sammen med tilmeldingen.
Hvis du bestiller en profil, vil du blive kontaktet omkring udfyldning af Ingishtsprofilen. Derfor er det vigtigt at du oplyser en korrekt e-mail. Profilen bliver udleveret på aftenen.

OBS: Har du en profil der er mere end 2 år gammel, kan det anbefales at du får lavet dig en ny profil. Meget kan have ændret sig siden sidst 

ÅBENT FOR ALLE! Også dig, der ikke er medlem af JCI Aalborghus, men som er interesseret i at blive del af et professionelt netværk.

Program for aftenen
17.45: Ankomst ved Acadal, Porsvej 2, 9000 Aalborg
18.00: Spisning
18.45: Afdelingens halve time
19.15: Insight med Michael Brødsted
Ca. 22:00: Tak for i aften

OBS! Ved bestilling af Insightsprofil er sidste mulighed for tilmelding torsdag den 8. november. Dette er for at profilerne kan nå at blive udarbejdet inden aftenen.

JCI Aalborghus er et professionelt netværk for folk i alderen 18-40 år, der har interesse i personlig udvikling. Vi mødes en gang om måneden og hører spændende oplæg. Er du nysgerrig på at opleve, hvad et professionelt netværk kan gøre for dig, så kom endelig med til en afdelingsaften som gæst!


Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

JCI Aalborghus
Joakim Brader
+45 26665353
lp@jci-aalborghus.dk