JCI Aalborghus

JCI Aalborghus - FunCenter - Når forretning er en leg


Dato og tid

Tirsdag d. 18. december 2018 kl. 17:45 til 22:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 14. december 2018 kl. 09:00

Sted

Funcenter
Poul Larsens vej 14
9000 Aalborg
Denmark

Arrangør

JCI Aalborghus
Joakim Brader
+45 26665353
lp@jci-aalborghus.dk

ÅBENT FOR ALLE - også dig, der ikke kender JCI, men som er netværksinteresseret.FunCenter er hele nordjyllands legeland for voksne, unge og børn, hvor det indre legebarn kan få frit spil. 

FunCenter er for stifter Jan Olsen en iværksætterdrøm, der er gået i opfyldelse. Lige nu er der centre, som ligger i Aalborg og Hjørring med i alt 45 ansatte, og de har på kort tid oplevet stor succes, primært på baggrund af deres særlige tilgang til gæsteservice og skræddersyede arrangementer.

Jan gik fra ordblind og skoletræt til iværksætter og mønsterbryder, og vil med udgangspunkt i sin egen historie, uddannelsesforløb og Funcenters begyndelse holde et foredrag om hele rejsen med FunCenter.

Særligt for FunCenter som virksomhed er, at de fungerer som casevirksomhed og samarbejder med forskellige uddannelsesinstitutioner, for at give de studerende et indblik i vores virksomhed. Derved får FunCenter hele tiden nye og forskellige input, som de bruger til udvikligen af virksomheden. 

Jan Olsens spidskompetencer er medarbejder engagement og motivation, hvilket vil være omdrejningspunktet for foredraget. 

Efter foredraget skal vi selvfølgelig afprøve, hvad Funcenter kan tilbyde. Vi har en time i eventhaller, hvor vi skal have en sjovt og lære hinanden bedre at kende. 
Aktiviteterne er: Lokums ræs, Fun Animal race, Human football table og Promille fuglekast, hvor alle kan være med.

Vi skal være aktive, så det vil være en fordel at medbringe sportstøj.

Program 

17:45 - Velkomst
18:00 - Spisning 
18:45 - Oplæg ved Jan Olsen + Spørgsmål
20:15 - Afdelingens halve time
20:45 - Eventhaller
22:00 - Tak for i aften

JCI Aalborghus er et professionelt netværk for folk i alderen 18-40 år, der har interesse i personlig udvikling. Vi mødes en gang om måneden og hører spændende oplæg. Er du nysgerrig på at opleve, hvad et professionelt netværk kan gøre for dig, så kom endelig med til en afdelingsaften som gæst!

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

JCI Aalborghus
Joakim Brader
+45 26665353
lp@jci-aalborghus.dk