JCI Aalborghus

Insights Workshops: Personlig Effektivisering & Vi Forebygger Konflikter


Dato og tid

Lørdag d. 31. august 2019 kl. 09:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 25. august 2019 kl. 18:00

Sted

Beierholm
Voergaardvej 2
9200 Aalborg SV

Arrangør

JCI Aalborghus
Morten
+45 51930409
George

JCI Aalborghus er nu klar med en dag fyld med Insights!

Til dette arrangement, har vi fået fat i Michael Brødsted fra JCI Marselis, som har en lang erfaring indenfor Insights, så vi vil være i meget gode hænder.

Insights er en moderne udlægning af psykiateren Carl Jungs orginale psykologiske teori og personlighedstyper. Formålet med Insights er at blive klogere på dig selv og andre mennesker, og dermed opå en dybere forståelse for de psykologiske drivkræfter bag dine og andres handlingsmønstre i hverdagen.

På JCI's arbejdes der målrette med Insights som kommunikationsværktøj i en professinel kontekst.

"Hvordan finder du frem til dine egne arbejdsmæssige styrker? Hvilke svagheder skal du være opmærksom på? Hvordan motiverer du dine medarbejdere på den rigtige måde"

Hvis dette er interessant, så er JCI's Insights workshops det helt rigtige sted for dig.

Den første workshop er for dem, der vil have lavet en Insights profil, eller som trænger til at få opfrisket de grundlæggende aspekter i Insights. "Hvilke slags type er jeg? Hvem er min modsætning? Hvad kan jeg bruge denne viden til?" - disse spørgsmål, vil du få besvaret i løbet af denne workshop.

Efter frokost vil det være mulighed for at tilmelde sig den udvidet workshop, hvor vi kigger nærmere på, hvordan man forebygger konflikter. Her får du en dyybere indsigt i, hvordan du håndterer vanskelige situationer på arbejdspladsen på en måde, som appellerer til dine kollegaers personlighedstyper og handlemønstre.

 

Program:

09.00 – Workshop: Personlig effektivisering        

12.00 – Frokost

13.00 – Workshop: Vi Forebygger konflikter

16.00 – Afslutning og tak for i dag

 

For dem, der har lyst, så lægger vi op til, vi finder et sted at spise efter arrangementet, får en øl eller to, og får netværket lidt mere med hinanden i afslappet omgivelser.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

JCI Aalborghus
Morten
+45 51930409
George